TURKIJE

SINGLE reis naar TURKIE op 19/1 of 2/2 PRIJS : 399 €

Ben je 55 jaar of ouder en wil je deze winter even weg van de koude en grijze dagen in België?

Trek dan naar de winterzon aan de Turkse Rivièra en neem deel aan een op maat gemaakt activiteitenprogramma.

Een Nederlandstalige reisbegeleider vergezelt je vanaf de luchthaven in Brussel tot de terugkomst in Brussel.

In het hotel PALOMA Oceana kan je deelnemen aan een resem activiteiten van de Paloma Primetimer club zoals tuinieren, danslessen, kooklessen, computerlessen, nordic walking, aerobic, petanque, kunstateliers, filmavond, … en nog veel meer.

In samenspraak met de Nederlandstalige reisbegeleider kunnen deze of andere activiteiten georganiseerd worden volgens de wensen van de groep.

Daarbovenop is er elke dag een dokter of verpleegster aanwezig in het hotel bij wie je jouw gezondheid kan laten nakijken, kan je aangepaste dieetmaaltijden vragen in de keuken en krijg je korting op massages, schoonheidsbehandelingen en bij de kapper

Algemene informatie

 

Als staat ligt Turkije voor het overgrote deel in Azië (West-Azië). Ook de hoofdstad Ankara ligt in het Aziatische gedeelte van het land. Een kleine hoeveelheid land ligt geografisch in Europa. Het oudste en westelijke deel van de grootste stad Istanboel, en het gebied ten westen daarvan ligt in Europa, wat overeenkomt met 3% van het Turkse land.[4] Het Aziatische deel (Anatolië) en het Europese deel worden gescheiden door de Dardanellen, de Zee van Marmara en de Bosporus, die gezamenlijk de Middellandse Zee met de Zwarte Zee verbinden. 97% van Turkije ligt in West-Azië.[4] Het land wordt om politieke en geschiedkundige redenen soms tot Europa gerekend. Vanwege culturele en religieuze redenen wordt het vaak tot Azië gerekend. Het land grenst aan BulgarijeGriekenlandGeorgiëArmeniëAzerbeidzjanIranIrak en Syrië. Turkije heeft in totaal 6530 km kustlijn.

beschikbaar

niet beschikbaar

 

Facilities

PRIJZEN PER KAMER/NACHT: VANAF €