SINGLE VAKANTIE voor 35+ vertrek 19/1 of 2/2 va 399€

Single Reis naar TURKIJE op 19/1 en 2/2/2019

Ben je 35 jaar of ouder en wil je deze winter even weg van de koude en grijze dagen in België?
Trek dan naar de winterzon aan de Turkse Rivièra en neem deel aan een op maat gemaakt activiteitenprogramma.

Een Nederlandstalige reisbegeleider vergezelt je vanaf de luchthaven in Brussel tot de terugkomst in Brussel.

In het hotel PALOMA Oceana kan je deelnemen aan een resem activiteiten van de Paloma Primetimer club zoals tuinieren, danslessen, kooklessen, computerlessen, nordic walking, aerobic, petanque, kunstateliers, filmavond, … en nog veel meer.

In samenspraak met de Nederlandstalige reisbegeleider kunnen deze of andere activiteiten georganiseerd worden volgens de wensen van de groep.

Daarbovenop is er elke dag een dokter of verpleegster aanwezig in het hotel bij wie je jouw gezondheid kan laten nakijken, kan je aangepaste dieetmaaltijden vragen in de keuken en krijg je korting op massages, schoonheidsbehandelingen en bij de kapper

Algemene informatie

 

SINGLE VAKANTIE VOOR 35+

ALLEEN MAAR TOCH IN GROEP

In het hotel PALOMA Oceana kan je deelnemen aan een resem activiteiten van de Paloma Primetimer club zoals tuinieren, danslessen, kooklessen, computerlessen, nordic walking, aerobic, petanque, kunstateliers, filmavond, … en nog veel meer. In samenspraak met de Nederlandstalige reisbegeleider kunnen deze of andere activiteiten georganiseerd worden volgens de wensen van de groep. Daarbovenop is er elke dag een dokter of verpleegster aanwezig in het hotel bij wie je jouw gezondheid kan laten nakijken, kan je aangepaste dieetmaaltijden vragen in de keuken en krijg je korting op massages, schoonheidsbehandelingen en bij de kapper.

beschikbaar

niet beschikbaar

 

Facilities

PRIJZEN PER KAMER/NACHT: VANAF €