Thailand

Alle hoogtepunten van THAILAND, va 1.299 euro

 

Het reisprogramma van deze rondreis
Bangkok | Kanchanaburi | Ayutthaya | Phitsanulok | Sukhothai | Chiang Rai | Chiang Mai | Bangkok | Cha-Am/Hua Hin

 

Alle hoogtepunten van Noord-Thailand met een heerlijk ontspannen afsluiting!

Het prachtige Noord-Thailand, groene landschappen met indrukwekkend grote stukken jungle, fraaie tempels, mistige bergtoppen en de vriendelijke bewoners. Wij nemen u mee naar het hart van Noord-Thailand. We ontmoeten de bergstammen in het noorden van Thailand, waar we ook zullen lunchen. Vanaf vertrek januari 2018 geven we u een onvergetelijke ervaring in Elephant Valley waar bedreigde olifanten worden opgevangen. Ook ontdekken we tijdens onze reis de eeuwenoude cultuur...

Algemene informatie

 

Thailand staat bekend als het land van de glimlach en tijdens uw vakantie zult u heel veel glimlachende gezichten ontmoeten. De glimlach is hier een natuurlijk aspect van het leven en wordt vaak gebruikt om beschamende situaties het hoofd te bieden. Als u bijv. een Thai de weg vraagt, zal hij of zij u glimlachend antwoorden en u ergens heen wijzen, ook al heeft men geen idee waar u heen wilt. 

De wijze van groeten, de Wai, zal u bekend voorkomen. Dit traditionele gebaar wordt gemaakt door de handpalmen tegen elkaar te plaatsen en ze naar het gezicht te brengen, terwijl men het hoofd licht voorover buigt. Als buitenlander zal niemand het u echter kwalijk nemen als u gewoon een hand geeft. Het maken van een Wai zal, zeker omdat men het meestal niet verwacht van een buitenlander, zeer gewaardeerd worden! 

De manier van aanspreken is ook anders dan wat wij gewend zijn, want het is hier de gewoonte om mensen bij de voornaam aan te spreken. Een prettige bijkomstigheid is dat de Thai vaak korte bijnamen voor elkaar bedenken, zodat men op deze manier zijn tong niet breekt over de ingewikkelde meerlettergrepige Thaise namen.

beschikbaar

niet beschikbaar

 

Facilities

PRIJZEN PER KAMER/NACHT: VANAF €