Thailand

Koh Phanghan, ONTHAASTEN en/of FULL MOON

Als je naar Koh Phangan gaat kun je natuurlijk genieten van de mooie stranden en de mooie omgeving. Maar je hebt er natuurlijk ook de welbekende Full Moon party, als je er bent in die periode mag je dat eigenlijk niet missen. Hier vind je leuke dingen om te doen op Koh Phangan.

 

Algemene informatie

 

Thailand staat bekend als het land van de glimlach en tijdens uw vakantie zult u heel veel glimlachende gezichten ontmoeten. De glimlach is hier een natuurlijk aspect van het leven en wordt vaak gebruikt om beschamende situaties het hoofd te bieden. Als u bijv. een Thai de weg vraagt, zal hij of zij u glimlachend antwoorden en u ergens heen wijzen, ook al heeft men geen idee waar u heen wilt. 

De wijze van groeten, de Wai, zal u bekend voorkomen. Dit traditionele gebaar wordt gemaakt door de handpalmen tegen elkaar te plaatsen en ze naar het gezicht te brengen, terwijl men het hoofd licht voorover buigt. Als buitenlander zal niemand het u echter kwalijk nemen als u gewoon een hand geeft. Het maken van een Wai zal, zeker omdat men het meestal niet verwacht van een buitenlander, zeer gewaardeerd worden! 

De manier van aanspreken is ook anders dan wat wij gewend zijn, want het is hier de gewoonte om mensen bij de voornaam aan te spreken. Een prettige bijkomstigheid is dat de Thai vaak korte bijnamen voor elkaar bedenken, zodat men op deze manier zijn tong niet breekt over de ingewikkelde meerlettergrepige Thaise namen.

beschikbaar

niet beschikbaar

 

Facilities

PRIJZEN PER KAMER/NACHT: VANAF €