Vietnam

Single reis VEEL BELOVEND VIETNAM

Maak kennis met schilderachtige stadjes, fascinerende natuur en vriendelijke bevolking!

Tijdens deze spectaculaire rondreis ontdekken we de vele kanten van Vietnam. We beginnen in de elegante hoofdstad Hanoi, waarna we de drukte van de stad verruilen voor de stilte van het platteland. Enkele van de hoogtepunten van onze reis is het verblijf in het gebied van de bergstammen en de overnachting op een schip in Halong Bay.

In zuidelijke richting komen we terecht in de fascinerende natuur rondom het schattige vissersdorpje Hoi An, waar het lijkt alsof de tijd volkomen heeft stilgestaan. Nadat we per vlucht zijn aangekomen in Ho Chi Minh City, het vroegere Saigon, maken we kennis met de overweldigende natuur van de Mekong delta. 
 Bekijk het dagprogramma voor alle hoogtepunten van deze reis

Comfortabele, centraal gelegen hotels
Zoals u van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijft u in goede drie- en viersterrenhotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. In het sprookjesachtig mooie Halong Bay verblijven we een nacht op een traditioneel houten schip. In Mai Chau logeren we in een luxe lodge, terwijl we voldoende gelegenheid hebben om te fietsen door de dorpjes en rijstvelden.
 Bekijk een selectie van de hotels van deze reis

Veel excursies inbegrepen
Tijdens deze reis zijn veel activiteiten al inclusief in de reissom. Zo maken we een wandeling in de Mai Chau vallei, bezoeken we de drijvende markt van Cai Rang en ontdekken we per boot de indrukwekkende Mekong Delta.
 Bekijk hier wat nog meer inclusief is

Onze reisspecialisten staan voor u klaar
Onze Nederlandssprekende reisleider staat samen met onze lokale gids, de busboy en de chauffeur voor u klaar tijdens deze reis. Zij zorgen ervoor dat u alleen maar hoeft te genieten! Wist u dat u nu al uw vragen kunt stellen aan onze reisleiders in Vietnam? 
 Probeer het eens en stel uw vraag op het reisleider forum

Algemene informatie

 

De mooiste bezienswaardigheden in Vietnam

Vietnam is een land met een turbulente geschiedenis, maar vooral ook een land met een grote verscheidenheid aan cultuur, landschappen en steden. Een reis door Vietnam laat je kennis maken met al het moois dat voormalig Indochina te bieden heeft. Het landschap varieert van schitterende rijstvelden, grillige rotsformaties bij Halong Baai, hoge zandduinen bij Mui Ne en een langgerekte kustlijn. Ervaar daarnaast de Franse oud-koloniale invloeden in Hanoi en Ho Chi Minhstad, bevaar de Mekongdelta, bezoek het authentieke Hoi An, maak kennis met de gastvrijheid van de Vietnamezen en ontdek de bergstammen in het noorden van het land: enkele hoogtepunten die je niet mag missen dus!

beschikbaar

niet beschikbaar

 

Facilities

PRIJZEN PER KAMER/NACHT: VANAF €