Tenerife

TENERIFE : info van SPAANSE DIENST TOERISME, hulp bij besmetting

Op 28 augustus heeft de Spaanse dienst voor toerisme nog volgende tekst gemeld :

 

De Canarische Eilanden verzekeren alle toeristen tegen bijkomende kosten in het geval dat ze besmet zouden raken met het coronavirus op de archipel. Daarover heeft de regionale minister van Toerisme, Yaiza Castilla, in Santa Cruz de Tenerife een overeenkomst ondertekend met een verzekeraar. "Hiermee zetten de Canarische Eilanden een verdere stap om toeristen meer veiligheid en rust te bieden", zei Castilla.

 

Het gaat om de eerste regio in Spanje die in zo'n verzekering voorziet. Die dekt de terugvlucht naar huis, de plaats van quarantaine en de medische kosten van zowel Spaanse als buitenlandse toeristen op de Canarische eilanden die het virus hebben oplopen. Er geldt wel een uitzondering: toeristen die voor hun vertrek al wisten dat ze besmet waren, komen niet in aanmerking voor de verzekering.

 

Algemene informatie

 

ONZE TOP VOORSTELLEN IN TENERIFE
Wat kun je van Tenerife verwachten? Stranden, zon, rust, mooie natuur, wandelen en fietsen en lekkere Paela eten, .. 


Verder kun je de vulkaan bezoeken of de dierentuin in Puerto de la Cruz, dolfijnen zien, Gomera bezoeken, Salsa dansen, ga naar strand van Playa del Duque, windsurfen in El Medano, ... Er zijn zovele mogelijkheden.
diverse shows. Santa Cruz bezoeken, de hoofdstad, heeft een historisch centrum met interessante culturele bezienswaardigheden. EXCURSIES, dolfijnen, diepzeeduiken, Gomera, Teide, Lorco Parco, Siam Park, Surfen  en windsurfen in El Medano, ...  

beschikbaar

niet beschikbaar

 

Facilities

PRIJZEN PER KAMER/NACHT: VANAF €