SINGLE stedentrip naar DUBAI, vertrek 11/4, 9/5 en 30/10/2019

DUBAI, Onder leiding van een Nederlandssprekende reisleider. op 11/4, 9/5 en 31/10/2019

Gevarieerde stedentrip naar Must See Dubai!

In amper twintig jaar ontwikkelde Dubai zich van een suffig woestijnstadje naar een bruisende wereldstad waar niets te gek is. Iedereen kent de beelden van luxeuzue hotelcomplexen op kunstmatige eiland, futuristische wolkenkrabbers en immense winkelcentra. Maar wie beter kijkt, ziet de Arabische invloed en ontdekt dat Dubai ook een authentieke kant heeft. Tijdens deze city trip laten we je ook die kanten van Dubai graag zien. 

Tijdens ons verblijf, overnachten we in een uitstekend viersterrenhotel met een centrale ligging. We worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider, die je niet alleen langs de hoogtepunten van de stad begeleid, maar je ook kan adviseren wat te doen met de tijd die je ter vrije besteding hebt. Want naast de inclusieve excursies, is er ook voldoende tijd over om op eigen gelgenheid de stad te ontdekken. Na vijf dagen reis je terug naar Nederland en heb je zelf ervaren dat Dubai nog veel méér is dan je had gedacht!

Algemene informatie

 

Wat zijn single stedentrips?

  • Eén aantrekkelijke stad of een combinatie van twee aantrekkelijke steden.
  • Verblijf in een centraal gelegen en comfortabel hotel, van waaruit we verschillende activiteiten ondernemen. Openbaar vervoer voorzieningen zijn nabij het hotel.
  • Een welkomstdiner of lunch is inbegrepen, zodat je je reisgenoten snel leert kennen.
  • Diverse activiteiten zijn inbegrepen, maar er is ook voldoende vrije tijd.
  • Onder leiding van een Nederlandssprekende reisleider.
  • Keuze uit kamer op indeling of tweepersoonskamer voor alleengebruik.

beschikbaar

niet beschikbaar

 

Facilities

PRIJZEN PER KAMER/NACHT: VANAF €