FLY & DRIVE 10 dagen / 9 nachten vanaf RIGA

De Baltische Staten zijn voor veel toeristen nog altijd een onbetreden pad. Toch zijn deze landen, met hun natuurschoon, rustieke landschappen en historisch werelderfgoed een walhalla voor avonturiers en cultuurliefhebbers. Grote delen met dichte bossen vol wild, afgewisseld met middeleeuwse steden.

Op de luchthaven van Riga haal je je huurauto op, waarmee je allereerst de Letse hoofdstad Riga verkent. Hier wordt een 1000 jaar oud hart omgeven door wijken vol art nouveau. Nadat je de grens met Estland voorbij bent, kom je aan in geliefd Tallinn en de universiteitsstad Tartu. Cultuurliefhebbers genieten in kathedralen, op brede pleinen en tussen smalle steegjes. Maar je kunt er ook fantastisch winkelen en struinen langs traditionele restaurants en cafés, ook nog een tussenstop in Vilnius in Lithouwen. In de wirwar van kleine straatjes vind je meer dan 40 kerken en barokke architectuur terug.

Vervolgens verlaat je de betoverende stedencentra voor een heel ander hoogtepunt: Sigulda. Dit kleine stadje ligt midden in de natuur en wordt ook wel het Zwitserland van Letland genoemd. 

beschikbaar

niet beschikbaar

 

Facilities

PRIJZEN PER KAMER/NACHT: VANAF €