Cuba

WEST CUBA rondreis in 6 dagen, va 628 euro

Ontdek het land van de sigaren en de mojito's.
Reis in 6 dagen langs de meest bijzondere plekjes van West-Cuba. Slenter door de koloniale steden Havana, Cienfuegos en Trinidad.

Tijdens je reis door Cuba zijn er enkele hoogtepunten die je niet mag missen. Bezoek in Havana het 'Museo de la Revolucion'. Ga naar één van de Dirty Dancing look-a-like salsa clubs en geniet hier van een klassiek Ernest Hemingway drankje. Loop over de Malecón en proef het lekkerste ijs! Viñales is ideaal voor de actieve reiziger.

Trinidad is misschien wel de mooiste stad in heel Cuba. Mede dankzij de Unesco-Werelderfgoedstatus is het één van de best bewaarde koloniale steden in de wereld. Vooral de fel gekleurde huizen geven een schitterend beeld als je door het historisch centrum loopt. De beklinkerde, autovrije straten in dit centrum geven je, nog meer dan de rest van Cuba, het idee dat je in het verleden terecht bent gekomen.

Begin je wandeling op Plaza Mayor, het middelpunt van de oude stad. Vanuit dit fotogenieke pleintje kan je verschillende musea, kunstgalerijen en marktjes bezoeken

Bewonder de ongerepte natuur in het binnenland en sluit af met een paar dagen luieren aan het heerlijke strand van Varadero

Algemene informatie

 

De rondreis door Cuba neemt je mee langs Havana, Trinidad, Camaguaey, 
Pinar del Rio, Santiago de Cuba, Santa Clara en Varadero. 
Cuba staat bekend voor haar koloniale architectuur, salsa, rum, sigaren en witte zandstranden

beschikbaar

niet beschikbaar

 

Facilities

PRIJZEN PER KAMER/NACHT: VANAF €